Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo 17 december Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer
Afbeelding
Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

Maandag 17 december a.s. organiseert Alzheimeronderzoekfonds Limburg het 'Teeke Zinge'. Alle gasten kunnen samen met Beppie en Angelina 'leedjes vaan vreuger en noe' zingen. Daarnaast vertelt Jan Janssen, ‘bekende Maastrichtenaar’, op humoristische manier een Maastrichts kerstverhaal. Een entreekaartje is € 18,50 per p.p. Wilt u tickets bestellen? Mail naar p.snijders@hfl.nl of bel naar (043) 4077 361. Dit is uw kans om, in een gezellige en intieme setting, te zingen met de meest geliefde zangeressen van 'Mestreech'. Het muzikale programma start om 19.00 uur in Café Soiron in Maastricht.

Tickets Teeke Zingen →
Afbeelding
Infoavond over preventie van dementie, Bibliotheek Nuth

Ben je benieuwd naar je eigen hersengezondheid en wat je kunt doen om de kans op dementie te beïnvloeden? Donderdag 25 oktober om 19.30u is er een infoavond over preventie van dementie in de Bibliotheek in Nuth. Dr. Kay Deckers, neuropsycholoog bij Alzheimer Centrum Limburg, start met een lezing waarin hij tekst en uitleg geeft. Jos Frusch (Nuth), voormalig Media Groep Limburg-journalist, presenteert zijn boek ‘Herinnering’. Een bundel columns die hij schreef over zijn moeder, die vorig jaar aan dementie overleed. Aanmelden vóór 18 oktober via (045) 524 4000 of mail naar contact@bibliotheeknuth.nl.

Meer info boek 'Herinnering' →
Afbeelding
Wanneer kan euthanasie bij dementie?

Graag nodigen we u uit voor de Dementie Dialoog van Alzheimer Centrum Limburg op woensdag 19 september 2018, om 19u in de Greepzaal in het Maastricht UMC+. Gastspreker is dr. Constance de Vries, SCEN-arts bij de Levenseindekliniek. Zij spreekt over hoe moeilijk het is het juiste moment te bepalen waarop iemand met dementie voor euthanasie moet kiezen en de eisen van de wet met betrekking tot euthanasie. Vaak heerst er veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Vaak wordt gevraagd wanneer iemand wilsonbekwaam is en wat de waarde is van een wilsverklaring.

Meer info Dementie Dialoog →
Afbeelding
Opening expositie Het Geraamte van Mijn Geest

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van de foto expositie ‘Het Geraamte van Mijn Geest’ in de centrale ontvangsthal van het Maastricht UMC+ op maandag 17 september a.s. om 14u. De expositie wordt ingeleid door prof. Marjolein de Vugt, hoogleraar psychosociale innovaties bij dementie en hoofd van Alzheimer Centrum Limburg. De tentoonstelling bestaat uit verschillende portretten van personen die geconfronteerd zijn met de ziekte van Alzheimer en is vanaf 17 t/m 24 september gratis te zien in het Maastricht UMC+ te zien.

Het Geraamte van Mijn Geest →
facebookDoneer hier
facebookKom in actie
facebookPeriodiek schenken

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht
+31 (0)43 407 73 61
info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
www.alzheimeronderzoekfondslimburg.nl

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
NL 72 INGB 0005 0739 58

facebookLike ons op facebook
anbi Health foundation Limburg
Privacyverklaring
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier