Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo Komt u ook naar het Teeke Zingen, 17 december 2018?
Afbeelding
Teeke Zingen met Beppie Kraft en Angelina Meijer

Maandag 17 december a.s. organiseert Alzheimeronderzoekfonds Limburg alweer de 7e editie van het 'Teeke Zinge' met Beppie Kraft en Angelina Meijer. Alle gasten kunnen samen met Beppie en Angelina 'leedjes vaan vreuger en noe' zingen. Liedjes die niemand wil vergeten! Daarnaast vertelt Jan Janssen, ‘bekende Maastrichtenaar’, op humoristische manier een Maastrichts kerstverhaal. Een entreekaartje is € 18,50 per p.p. Wilt u tickets bestellen? Mail naar p.snijders@hfl.nl of bel naar (043) 4077 361. Dit is uw kans om, in een gezellige en intieme setting, te zingen met de meest geliefde zangeressen van 'Mestreech'. Het muzikale programma start om 19.00 uur in Grand Café Maastricht Soiron in Maastricht.

Tickets Teeke Zingen →
Afbeelding
Steun dementieonderzoek en koop het boek 'Herinnering'

‘Herinnering’ is de titel van een bundel columns die publicist en voormalig MGL-journalist Jos Frusch schreef over zijn moeder, die in april vorig jaar aan dementie overleed. Op de achterflap van het boek schrijft Frusch: ‘Een boek over mijn moeder moest het worden. Over haar jeugd, haar jaren in de rolstoel, haar dood, haar dementie. Herkenbaar voor iedereen. En de opbrengst moest gaan naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Meer wensen waren er niet… Ik beschouw dit boek als een sokkel voor haar, klein maar fijn. En als een manier om haar dood een plaats te geven in mijn leven.’ Herinnering kost € 22,50 en kan rechtstreeks besteld worden bij Alzheimeronderzoekfonds Limburg, e-mail: p.snijders@hfl.nl. Of klik hier.

Bestel hier 'Herinnering' →
Afbeelding
Wanneer euthanasie bij dementie?

Graag nodigen we u uit voor de Dialoog rond Dementie van Alzheimer Centrum Limburg op woensdag 19 september 2018, om 19 uur in de Greepzaal in het Maastricht UMC+. Gastspreker is dr. Constance de Vries, werkzaam als SCEN-arts bij de Levenseindekliniek. De Vries zal spreken over hoe moeilijk het is het juiste moment te bepalen waarop iemand met dementie voor euthanasie moet kiezen en de eisen van de wet met betrekking tot euthanasie. Vaak heerst er veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Zo wordt vaak gevraagd wanneer iemand wilsonbekwaam is en wat de waarde is van een wilsverklaring. Hoe wordt wilsbekwaamheid geformuleerd? Maar ook vragen mensen zich af of euthanasie nog kan als iemand al wilsonbekwaam is. De toegang voor deze dialoog is gratis.

Meer info Dementie Dialoog →
Afbeelding
Help in de strijd tegen Alzheimer!

Steun Alzheimeronderzoekfonds Limburg en kom zelf in actie. Organiseer een evenement, zoals een feestje of sponsorloop om geld in te zamelen. Laat het zoveel mogelijk mensen weten. Uw familie, vrienden, kennissen, collega's, buren, iedereen! Zo verzamelt uw donaties en laat zien dat u iets tegen dementie doet. Met uw actie steunt u wetenschappelijke onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg om de kwaliteit van leven van zowel de patiënten als hun naaste familie te verbeteren. Zolang er geen medicijn bestaat om dementie te stoppen, is maar één antwoord mogelijk: een goed leven mét dementie realiseren. Wilt u zelf ook een actie starten, neem dan contact op met Paula Snijders. T: (043) 407 73 61 of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.

Ik wil een actie organiseren →
facebookDoneer hier
facebookKom in actie
facebookPeriodiek schenken

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht
+31 (0)43 407 73 61
info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
www.alzheimeronderzoekfondslimburg.nl

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
NL 72 INGB 0005 0739 58

facebookLike ons op facebook
anbi Health foundation Limburg
Privacyverklaring
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier