Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo U hoeft niets te doen!
Wij houden het kort

En wat doet Alzheimeronderzoekfonds Limburg met de AVG?
Heeft u ook al zoveel AVG mails gekregen de afgelopen tijd? Wij houden het kort! Als u ons nieuws wilt blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Wilt u weten wat wij met uw gegevens doen, bekijk dan hier onze Privacy verklaring.
Wilt u zich echter toch uitschrijven, dan kan dit via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Lees meer →
Afbeelding
Herinnering, een prachtige bundel met colums over een demente moeder

‘Herinnering’ is de titel van een bundel columns die publicist en voormalig MGL-journalist Jos Frusch schreef over zijn moeder, die in april vorig jaar aan dementie overleed. Op de achterflap van het boek schrijft Frusch: ‘Een boek over mijn moeder moest het worden. Over haar jeugd, haar jaren in de rolstoel, haar dood, haar dementie. Herkenbaar voor iedereen. En de opbrengst moest gaan naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Meer wensen waren er niet… Ik beschouw dit boek als een sokkel voor haar, klein maar fijn. En als een manier om haar dood een plaats te geven in mijn leven.’ Herinnering kan rechtstreeks worden besteld bij Alzheimeronderzoekfonds Limburg, e-mail: p.snijders@hfl.nl. Of klik hier.

Ik wil graag het boek 'Herinnering' bestellen →
Afbeelding
3e editie Midzomer Golftoernooi 21 juni op golfbaan 'de Herkenbosche'

Golf & Countryclub 'de Herkenbosche' is donderdag 21 juni a.s. gastheer van het Midzomer Golftoernooi. Deelname aan dit golfevent is een geheel verzorgde middag en avond inclusief food & drinks. Naast de competitie om de beste prestatie wordt ook gestreden om de Neary en Longest Drive. De wedstrijd wordt afgesloten met een gezellige foodmarket met een aantal optredens van Limburgse artiesten. Golfers en ook niet golfers - er is een clinic voor beginners - zijn van harte welkom om zich samen in te spannen voor het goede doel. De opbrengst van deze fundraising wedstrijd komt volledig ten goede aan MijnBreincoach met de campagne 'we zijn zelf het medicijn'. Wilt u meedoen? Schrijf u dan hier in.

Deelnemen aan het Midzomer Golftoernooi 21 juni →
facebookDoneer hier
facebookKom in actie
facebookPeriodiek schenken

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht
+31 (0)43 407 73 61
info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
www.alzheimeronderzoekfondslimburg.nl

Alzheimeronderzoekfonds Limburg
NL 72 INGB 0005 0739 58

facebookLike ons op facebook
anbi Health foundation Limburg
Privacyverklaring
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier