Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo Symposium 'Psychosociale innovaties bij dementie'
Afbeelding
Symposium 25 mei 2018: Psychosociale innovaties bij dementie

Op vrijdag 25 mei 2018  organiseert Alzheimer Centrum Limburg het symposium “Psychosociale innovaties bij dementie” ter gelegenheid van de inauguratie van Marjolein de Vugt als professor aan de Universiteit Maastricht. In dit symposium worden diverse innovaties belicht in zorg, samenleving en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dementie, van zorg thuis tot aan het verpleeghuis. U bent van harte welkom! Bekijk hier voor meer informatie m.b.t. aanmelden.

Inschrijving symposium 25 mei →
Afbeelding
'Herinnering', prachtige verhalen over een demente moeder

'Herinnering' is de titel van een bundel columns die publicist en voormalig MGL journalist Jos Frusch schreef over zijn moeder, die in april 2017 aan dementie overleed. De illustraties zijn van de Maastrichtse illustrator Geertje Grom. De prijs is € 22,50. De hele opbrengst van het boek gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. De schrijver ziet zelf af van een gage. Het boek 'Herinnering' ligt vanaf 26 mei a.s. in de winkel. Wilt u 'Herinnering' graag bestellen? Mail dan naar vergeetmijniet@hfl.nl.

Herinnering bestellen →
Afbeelding
Weet jij hoe het met je hersengezondheid is?

Alzheimer Centrum Limburg ontwikkelde samen met een aantal partners de Mijn Breincoach app. Wil je meer leren over hoe 'gezond' jouw hersenen zijn en wat je zelf kunt doen om je hersenen gezond te houden of nog gezonder te maken? Doe dan de snelle test! Wil je meer weten over je hersengezondheid? Wij vertellen je graag meer over ons onderzoek en wat je kunt doen om de kans op dementie te verkleinen, maar ook hoe je omgaat met dementie. Maandag 23 april zijn we om 19.30u in Brein Cafe, Symphoniesingel 60 in Maastricht.

We zijn zelf het medicijn →
Afbeelding
Alzheimer Frühlingsfest vrijdag 13 april in Echt

Vrijdag 13 april is de 3e editie van het Alzheimer Frühingsfest. Dit is een het Alzheimer Benefiet Artiestengala in de Royal Theater, Peyerstraat 47 in Echt. Het wordt een fantastische avond met optredens van o.a. Dieter Koblenz, Volle Pulle, Richting Rex en Beppie Kraft. Tickets zijn € 15,- p.p. Wees er wel snel bij, want op=op! De opbrengst is voor onderzoek en ondersteuning van dementiepatiënten van Alzheimer Centrum Limburg. Wilt u kaarten bestellen? Stuur dan een mail naar Jacques Pustjens: jh.pustjens@ziggo.nl. 

Alzheimer Frühingsfest →
Contactgegevens
Alzheimeronderzoekfonds Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht

+31 (0)43 407 73 61
info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
www.alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
Volg ons op
facebook Like ons op facebook
anbi Health foundation Limburg
Alzheimeronderzoekfonds Limburg
NL 72 INGB 0005 0739 58
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier