Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo Geef een boek cadeau en steun dementieonderzoek
Afbeelding
Symposium 25 mei 2018: Psychosociale innovaties bij dementie

Op vrijdag 25 mei 2018  organiseert Alzheimer Centrum Limburg het symposium “Psychosociale innovaties bij dementie” ter gelegenheid van de inauguratie van Marjolein de Vugt als professor aan de Universiteit Maastricht. In dit symposium worden diverse innovaties belicht in zorg, samenleving en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dementie, van zorg thuis tot aan het verpleeghuis. U bent van harte welkom! Bekijk hier het uitgebreide programma en informatie m.b.t. aanmelden.

Inschrijving symposium 25 mei →
Afbeelding
'Herinnering', prachtige verhalen over demente moeder

'Herinnering' is de titel van een bundel columns die publicist en voormalig MGL journalist Jos Frusch schreef over zijn moeder, die in april 2017 aan dementie overleed. De illustraties zijn van de Maastrichtse illustrator Geertje Grom. De prijs is € 22,50. De schrijver ziet zelf af van een gage. De opbrengst van het boek gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Uw naam kan - indien gewenst - worden opgenomen in het boek in een speciale lijst van voor intekenaars. Wilt u het boek 'Herinnering' alvast bestellen? Mail dan naar vergeetmijniet@hfl.nl.

Herinnering bestellen →
Afbeelding
Heeft u binnenkort een borrel, feestje of jubileum?

En overweegt u een donatie voor een goed doel om zo dementiepatiënten en hun familie in Limburg te steunen? Hiervoor kunt u een giftbox bij ons bestellen. Jenny Tillie: "Alzheimeronderzoekfonds Limburg dragen wij al jaren een warm hart toe, maar deze keer wilden we iets meer doen. Daarom hebben we aan alle gasten om een envelopje gevraagd. Wij waren aangenaam verrast omdat we ruim € 550,- hebben opgehaald." Wilt u ook graag een giftbox bestellen? Neem dan contact met ons op via (043) 4077 361 of vergeetmijniet@hfl.nl.

Interesse in een giftbox? →
Afbeelding
Alzheimer Frühlingsfest vrijdag 13 april in Echt

Vrijdag 13 april is de 3e editie van het Alzheimer Frühingsfest. Dit is een benefiet Artiestengala in de Royal Theater, Peyerstraat 47 in Echt. Het wordt een fantastische avond met optredens van o.a. Dieter Koblenz, Volle Pulle, Richting Rex en Beppie Kraft. Tickets zijn € 15,- p.p. Wees er wel snel bij, want op=op! De opbrengst is voor onderzoek en ondersteuning van dementiepatiënten van Alzheimer Centrum Limburg. Wilt u het Alzheimer Frühlingsfest niet missen en kaarten bestellen? Stuur dan een mail naar Jacques Pustjens: jh.pustjens@ziggo.nl. 

Alzheimer Frühingsfest →
Contactgegevens
Alzheimeronderzoekfonds Limburg
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht

+31 (0)43 407 73 61
info@alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
www.alzheimeronderzoekfondslimburg.nl
Volg ons op
facebook Like ons op facebook
anbi Health foundation Limburg
Alzheimeronderzoekfonds Limburg
NL 72 INGB 0005 0739 58
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier